Advokatbyrån erbjuder praktik för juriststudenter 2021

Praktik på familjerättslig advokatbyrå?

FAMILJERÄTTSADVOKATERNA ERBJUDER UPPSATSPRAKTIK / PRAKTIK GENOM KURS INOM RAMEN FÖR HÖGSKOLESTUDIER

Familjerättsadvokaterna Sverige AB är en humanjuridisk Advokatbyrå med huvudkontor i Stockholm och mottagningskontor i Nyköping, Norrtälje och Uppsala. Våra huvudsakliga rättsområden är familjerätt, brottmål och socialrätt. Vår ambition är att växa och bli fler jurister under kommande år. När vi rekryterar väljer vi gärna dig som under utbildningen haft praktik eller ingått i studentpool på vår advokatbyrå.

Vi erbjuder i dagsläget praktikplats för dig som är juriststudent i slutskedet av din utbildning. Du kan också under tiden du studerar ansöka om att ingå i vår studentpool. Det passar dig som under studierna vill arbeta extra som juristassistent.

Vi förutsätter att du som söker är intresserad av familjerätt och brottmål och är nyfiken på rollen som advokat inom humanjuridik. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och har goda betyg. Ansökan bör innehålla CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, samt ev. övriga relevanta meriter och gärna två referenser. Ange när du önskar påbörja praktik alternativt i vilken omfattning du är intresserad av att arbeta extra i studentpoolen.

Välkommen med din ansökan!

 

Skicka din ansökan till:

medarbetare@familjerattsadvokaterna.se

Ange också när du kan påbörja praktiken.

VI UNDANBEDER OSS ALL KONTAKT FRÅN FÖRSÄLJARE AV YTTERLIGARE ANNONSER, TACK!