Skip to main content

Ledig tjänst som jurist eller advokat

Advokat eller biträdande jurist familjerätt

Familjerättsadvokaterna Sverige AB

 

Är du advokat eller erfaren biträdande jurist? Vill du bli en del av ett positivt team, där ansvarstagande premieras, och där vi värdesätter ett generöst och prestigelöst förhållningssätt kollegor emellan?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som biträde och ombud inom våra rättsområden. Erfarenhet av att arbeta med bodelningar är särskilt meriterande. Vi hoppas hitta dig som, liksom oss, uppskattar ett positivt förhållningssätt och som har ett starkt engagemang.

 

Kvalifikationer:

 

  • Juristexamen eller ledamot av advokatsamfundet
  • Stor erfarenhet av klientarbete
  • Processvana och förmåga att representera klienter i domstolar
  • Notarietjänstgöring är meriterande

 

Personliga egenskaper

Du är självgående och proaktiv med en stark arbetsmoral. Att arbeta under deadlines och med flera olika typer av ärenden är något du är van vid och har strategier för att hantera.

Vi är måna om att hålla en hög kvalitet och att göra det med integritet och professionalism gentemot de parter vi möter. Vi söker dig som delar denna grundsyn.

Hos oss välkomnas du att vara med och forma byråns verksamhet. Vi söker dig som har ett starkt driv och engagemang för klienterna du företräder. Vi uppskattar också om du kan och vill ta aktiv del och ansvar i byråns fortsatta utveckling. Du som har viljan och kapaciteten att påverka inflödet av ärenden positivt, kommer med idéer som ytterligare effektiviserar arbetsprocessen i ärendehanteringen eller på andra sätt stärker bolaget kommer uppskattas särskilt och premieras därefter.

 

Om oss

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Våra rättsområden är Familjerätt, Brottmål och Socialrätt. På Familjerättsadvokaterna arbetar vi tillsammans som ett team. Du som är advokat eller kvalificerad biträdande jurist förväntas lägga din arbetstid i första hand på att bygga förtroende, vårda relationer, processa och arbeta strategiskt i klientärenden. Administration – såsom hantering av handlingar och till stor del förberedelser av möten och förhandlingar – sköts i första hand av administrativ personal/paralegals. Samtliga medarbetare är viktiga kuggar och vi hjälps åt att hålla ett bra tempo utan att tumma på kvaliteten.

Vi arbetar med fasta löner och ett bonussystem (rörlig del utifrån byråns samlade debitering). Den fasta delen av lönen startar för biträdande jurist i nivå över notarielön och bestäms därefter bland annat utifrån antal års erfarenhet av våra rättsområden. (För advokat startar den fasta lönen högre och enligt överenskommelse). Den fasta lönen kompletteras av bonus baserad på byråns samlade debitering. Bonus utbetalas kvartalsvis.

Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm. Vi ser framemot att välkomna dig till oss!

Urval sker löpande.

Vi sköter rekryteringen själva och undanbeder oss kontakt från rekryteringsbolag eller försäljning av annonsering.

 

Mer om tjänsten

Omfattning: Heltid

Tillträde: Så snart som möjligt

Villkor: fast lön och bonus

Din ansökan hanteras med sekretess och endast av byråns innehavare. Har du frågor om tjänsten, skicka ett inledande mejl för telefonkontakt.

Skicka din ansökan med relevanta handlingar till stina@familjerattsadvokaterna.se

 

VI UNDANBEDER OSS ALL KONTAKT FRÅN FÖRSÄLJARE AV YTTERLIGARE ANNONSER, TACK!