Biträdande jurist

FAMILJERÄTTSADVOKATERNA SVERIGE AB söker Tingsmeriterad Jurist

Om jobbet

Familjerättsadvokaterna är en humanjuridisk byrå med inriktning mot familjerätt, brottsoffers rättigheter samt socialmål. Vi har vårt säte i centrala Stockholm med mottagningskontor i bland annat Norrtälje, Uppsala och Nyköping.

Vi rekryterar nu en jurist med särskilt intresse för våra arbetsområden för arbete som biträdande jurist. Du kommer att processa i allmän domstol och förvaltningsdomstol, tingstjänstgöring från domstol är ett krav för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid goda betyg från såväl utbildningen som från notarietjänstgöring.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa och förmedla förtroende och att hitta lösningar på problem. Du uppskattar att arbeta i team och har förmåga att ta egna initiativ. Vi värdesätter en rak och tydlig kommunikation och ser att du delar vår inställning.

Körkort är ett krav. Andra språk än svenska är meriterande.

Du erbjuds en spännande tjänst på en advokatbyrå med trevlig och familjär stämning. Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse, helst så fort som möjligt.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Tingsmeritering

Utbildning

Krav

  • Juristlinjen

Körkort

  • B

Skicka CV, personligt brev, betyg från juristutbildningen, relevanta intyg och referenser per mejl till medarbetare@familjerattsadvokaterna.se senast den 20 maj 2021. Urval sker löpande.
 

Skicka din ansökan till:

medarbetare@familjerattsadvokaterna.se

Ange också när du kan påbörja praktiken.

VI UNDANBEDER OSS ALL KONTAKT FRÅN FÖRSÄLJARE AV YTTERLIGARE ANNONSER, TACK!